Apple Macbook Pro 13" M1, 16GB RAM, 1TB SSD Space Grey
Apple Macbook Pro 13" M1, 16GB RAM, 1TB SSD Space Grey
Apple Macbook Pro 13" M1, 16GB RAM, 1TB SSD Space Grey
Apple Macbook Pro 13" M1, 16GB RAM, 1TB SSD Space Grey
Apple Macbook Pro 13" M1, 16GB RAM, 1TB SSD Space Grey
Artikelnummer: 1050167

Apple Macbook Pro 13" M1, 16GB RAM, 1TB SSD Space Grey

MacBook Pro 13" M1, 1TB SSD, Space Grey

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
 • 8-kärnig Apple M1
 • 16GB RAM & 1TB SSD
 • Touch-ID för ökad säkerhet
22 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Bärbar dator med hög hastighet och kraft tack vare Apples M1-chip som gör att den har upp till 2.8 gånger snabbare processor och upp till fem gånger snabbare grafik. Dessutom är den försedd med en avancerad Neural Engine för snabbare maskininlärning. Med upp till 20 timmars batteritid är det en perfekt dator för dig som vill ha full prestanda var du än befinner dig.

Fördelar

 • Professionell prestanda var du än befinner dig
 • Apple M1-systemchip specifikt designat för Mac
 • Neural Engine maskininlärning
 • Touch-ID för ökad säkerhet
 • Aktiv kylning som bevarar prestandan
 • Videosamtal och ljud med hög kvalitet

M1-chip specifikt designat för Mac

I Apples M1-chip integreras en åttakärning processorn, en åttakärnig grafik-processor, Neural Engine I/O och mycket mer i ett och samma chip. Det är uppbyggt med 16 miljarder transistorer och har en otrolig prestanda, anpassad teknik och effektiv strömförbrukning.

Neural Engine maskininlärning

Med maskininlärning menas att du får en automatiserad videoanalys, röstigenkänning, bildbehandling och annat, vilket gör att allt går mycket snabbare. M1-chippet har en 16-kärnig Neural Engine vilket ger upp till elva gånger så snabb maskininlärning.

Retina-skärm för en riktigt bra bild

Retina-skärmen gör att du får realistiska och detaljrika bilder där även text är skarp och tydlig. Den har en ljusstark LED bakgrundsbelysning på 500 nits som ger djup svärta och klara vita nyanser. Tack vare färgomfånget P3 får du levande färger och med True Tone-teknik anpassas vitbalansen automatiskt efter omgivningsljuset – vilket gör att alla bilder får ett naturligt ljus.

Videosamtal och ljud med hög kvalitet

M1-chippet utnyttjar bildsignalen i HD-kameran till max vilket lyfter bildkvaliteten under videosamtal. Det gör att du får fler detaljer i både skuggor och högdagrar. De tre mikrofonerna har studiokvalitet med mindre brus och gör att alla hör dig klart och tydligt under ett samtal, möte eller om du spelar in en podd.

Flera snabba anslutningar

Wifi 6 är nästa generations wifi och är inte bara snabbare det ser också till att din MacBook Pro alltid fungerar, även när fler och fler ansluter till nätverket. Datorn har också två Thunderbolt/USB 4 som har en hög bandbredd och mångsidighet. Med dem kan du överföra data, ladda, koppla in en skärm, spela upp video – i en och samma port.

Levereras med

 • MacBook Pro 13" M1, 16GB RAM, 1TB SSD Space Grey
 • USB-C laddningskabel
 • 61W USB-C-strömadapter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.