Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe SSD
Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe SSD
Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe SSD
Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe SSD
Artikelnummer: 1054344

Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe SSD

Intern SSD-lagring optimerad för hastighet, 2TB

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Drivs av V-NAND-teknik
  • Överföringshastighet upp till 7000MB/s
  • M.2 SSD som passar både stationära och bärbara datorer

Välj minnesstorlek

3 890 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Samsung PCIe 4.0 NVMe SSD 980 PRO ger din datorprestanda en ny nivå. Tack vare PCIe 4.0-gränssnittet ger 980 PRO dubbelt så hög dataöverföringshastighet som PCIe 3.0 och är samtidigt bakåtkompatibel med PCIe 3.0 för ökad flexibilitet.

Fördelar

  • Specialutvecklade Elpis-kontroller för PCIe 4.0 SSD
  • Upp till 7000MB/s sekventiell läshastighet och 5000MB/s skrivhastighet
  • Effektiv värmereglering

Maximerad hastighet

980 PRO är optimerad för hög hastighet och drivs av Samsungs specialutvecklade Elpis-kontroller för PCIe 4.0 SSD. Den har en hatighet på upp till 7 000 MB/s vilket är två gånger snabbare än PCIe 3.0 SSD och 12,7 gånger snabbare än SATA SSD.

Högpresterande värme reglering

För att kunna prestera optimalt på höga hastigheter krävs det att SSD-enheter har en högpresterande värmereglering. 980 PRO har en nickelbeläggning för att hjälpa till att reglera värmenivån och även  en värmeavledningsplatta för att ge effektiv värmereglering av NAND-kretsen. 

Passar både laptop och stationär

980 PRO har en kompakt M.2 2280 formfaktor som enkelt kan anslutas till stationära och bärbara datorer för maximal flexibilitet. Enheten är lämplig för att bygga högpresterande datorsystem tack vare dess optimerade energieffektivitet.

Levereras med

  • Samsung 980 PRO M.2 NVMe SSD
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.