LaCie 2big Dock 32TB Thunderbolt 3
LaCie 2big Dock 32TB Thunderbolt 3
LaCie 2big Dock 32TB Thunderbolt 3
LaCie 2big Dock 32TB Thunderbolt 3
Artikelnummer: 1049491

LaCie 2big Dock 32TB Thunderbolt 3

32TB kombinerad RAID-hårddisk och dockningsstation

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
  • 5 års garanti och rescue service
  • Överföringshastighet upp till 440 MB/s
  • Thunderbolt 3, USB 3,1 och DisplayPort

Välj minnesstorlek

17 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
2big Dock är en kombinerad RAID-hårddisk och dockningsstation. Hårddiskarna är enterprise-class med maximal överföringshastighet på 440 MB/s för att klara de höga krav som ställs på en hårddisk som ska hantera stora bild- och videofiler. Dockningsstationen gör att du kan ansluta tillbehör så som skärmar samt föra över material från minneskort.

Rescue Data Recovery Services

2big Dock har 5 års garanti mot fabriksfel. LaCie erbjuder även kostandsfri rescue data recovery service inom 5 år för om din hårddisk går sönder oväntat till följd av olycka för att rädda material som fanns på hårddisken.

CF och SD-kortläsare

På framsidan av enheten hittar du två kortplatser. En för CompactFlash-kort och ett för SecureDigital-kort. USB 3.0 typ A på framsidan gör att du kan ansluta en extern bärbar hårddisk eller ladda en mobiltelefon

Thunderbolt 3

På baksidan av enheten finns två stycken Thunderbolt 3 portar och upp till 5 enheter kan seriekopplas via Thunderbolt 3. Ansluter du datorn till en av dessa portar laddas datorn via Lacie 2big Dock. Via Thunderbolt 3 ger den 15W till datorn och via USB 3.1 ger enheten 27W.

USB 3.1

En USB 3.1 port finns också på baksidan av 2big Dock. Via denna port kan du ansluta en dator som stödjer USB 3.1 eller USB 3.0.

DisplayPort

En fullstor DisplayPort gör att du kan ansluta en 4K-skärm direkt till 2big Dock.

Levereras med

  • LaCie 2big Dock Thunderbolt 3
  • USB-C kabel (USB 3.1 och Thunderbolt 3 kompatibel)
  • USB-C till USB-A adapter (USB 3.0)
  • Hårddiskar
  • Strömadapter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.