Lenovo Smart Charge Station for M-series
Lenovo Smart Charge Station for M-series

Lenovo Smart Charge Station for M-series

Smart laddare till Lenovo M-serie

Artikelnummer: 1052025
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Ladda din surfplatta enkelt
  • Röststyrning med Google Assistent
  • Flera multimedia funktioner
349 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Sätt din surfplatta i den smarta stationen för enkel laddning. Google Assistent-läge ger dig möjlighet att styra din surfplatta med rösten. Du kan använda surfplattan som en digital fotoram, lyssna på musik, titta på video, hantera dina andra enheter i ditt smarta hemmet och få senaste nytt om nyheter och väder.

Levereras med

  • Lenovo Smart Charge Station for M-series
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.