Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Belt battery holder V-lock

Dedolight Belt battery holder V-lock

Artikelnummer: 1033657
1 355 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Hållare för V-mount batteri för DT4-BAT/DT4-BI-BAT och D-tap

DLBCA-2V gör det smidigt att driva en Dedolight DLED4 batteri-ballast med V-mount batteri. Plattan tillsammans med batteriet kan bäras i bältet eller hängas på stativet. Plattan gör det möjligt att montera ballasten direkt på hållaren. Hållaren har även en D-tap anslutning.

Passar till:

  • DT4-BAT
  • DT4-BI-BAT

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.