Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

DBD8 - Standard Eight Leaf Barndoor till

Dedolight DBD8 - Standard Eight Leaf Barndoor till

Artikelnummer: 301861
590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Standard Eight Leaf Barndoor till Dedolight  DLED4 / DLED7.

Barndoors används för att skärma av och forma ljuset. DBD8 går att använda med Dedolights filter för DLED4 och DLED7. Används inte filter bör du komplettera med en spillring för att motverka ströljus. Små cips låter dig montera gelfilter framför dörrarna.

Vikt: 119 g

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.