Deity Broadcast Microphone S-Mic 2

Deity Deity Broadcast Microphone S-Mic 2

Artikelnummer: 1040592
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Aputure Deity Broadcast Microphone S-Mic 2

Mikrofonkit från Deity anpassat för dig som vill ha en extremt riktad mikrofon till dina film-, TV- och videoproduktioner för att undvika att bakgrundsljud och andra störande faktorer spelas in av misstag. Denna prisvärda mikrofon levererar ett ljud som kan konkurrera med betydligt dyrare rivaler på marknaden. Denna mikrofon finns även som location kit vilket inkluderar mikrofonen och fler tillbehör

Fördelar

  • Super-kardioid (extremt riktad) som lämpar sig för intervjuer och dialog
  • Minimal färgning av ljud utanför ljudupptagningsområdet
  • Guldpläterade kontakter och epoxi beläggning på kretskort
  • Låg vikt och stryktålig konstruktion
  • Mycket ljud för pengarna

Robust konstruktion

Mikrofonen är konstruerad och fräst ur ett solity stycke mässing och är noga försluten för att klara tuff och fuktig miljö. Kretskorten i mikrofonen har fått en beläggning av klar epoxi för skydda den mot fukt och guldpläterade kontakter för undvika att de oxiderar. Konstruktionen ger en låg vikt på knappa 198 gram och en längd på 25 cm med en diameter på 19 mm med en XLR-kontakt i botten.

Levereras med

  • Aputure Deity Broadcast S-Mic 2 mikrofon
  • Puffskydd till mikrofonen.
  • Ledat mikrofon-fäste (3/8"gänga)
  • Deity Waterproof Väska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.