Delkin Devices Juggler SSD 2TB USB-C

2TB SSD-lagringsenhet för direktinspelning av video

Artikelnummer: 1046170
  • Sömlös videoupptagning i en hastighet upp till 1000MB/s
  • Redigera direkt ifrån lagringsenheten i hög hastighet
  • Kompatibel med de flesta kameror med USB-C

Välj minnesstorlek

4 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara

Denna SSD lagringsmedia är anpassad för kameror med USB-C-anslutning och stödjer både 6K och 4K videoupptagning. Den är framtagen för att sömlöst spela in video i upp till 1000MB/s direkt från din kamera och med en hastighet upp till 483MB/s vid 6K. När du filmat klart kopplar du enkelt in den i datorn och redigerar direkt ifrån enheten med samma hastighet. Juggler SSD är rekommenderad som lagringsenhet till Blackmagic Design Pocket Cinema 6K, 4K och URSA mini Pro.

Fördelar

  • Sömlös videoupptagning i en hastighet upp till 1000MB/s
  • Redigera direkt ifrån lagringsenheten i hög hastighet
  • Kompatibel med de flesta kameror med USB-C

Levereras med

  • Delkin Juggler SSD
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.