Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stativ Fat Gecko Mini med sugkopp

Delkin Stativ Fat Gecko Mini med sugkopp

Artikelnummer: 312582
560 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Delkin Fat Gecko Mini
Delkin "Fat Gecko Mini" används för att på ett säkert sätt montera en kamera eller videokamera på t.ex vindsurfingbrädor, motorcyklar, wakeboards, ATVs, bilrutor och fönster och mycket mer. Optimalt tillbehör för filmning av extremsporter, då man av praktiska orsaker vill använda en så liten och lätt kamera som möjligt. Tack vare att många av dagens kompaktkameror filmar i HD-upplösning, så kan man på ett enkelt sätt få häftiga filmer i bra kvalitet för t.ex publicering på Youtube.

"Fat Gecko Mini" använder en otroligt stark och kraftfull sugkopp, som fäster på alla släta och jämna ytor. Kulleden, som har standard kamera- och videofäste (1/4" gänga), sitter monterad på en ledad arm för optimal positionering. Det följer även med en (3") förlängare till armen, vilket kan vara smidigt om man monterar fästet på t.ex instrumentpanelen. (360° tilt, turn & rotation.) Max belastning: 1,8 kg.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.