FlexiMount

Dinkum Systems FlexiMount

Artikelnummer: 1023496
549 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Dinkum Systems FlexiMount
Smidigt böjbart stativ med mikrofonfäste för snabb och enkel montering. Stativet är stabilt och lätt att fästa på exempelvis ett mixerbord, C-stand eller kanske ett trumset. Den starka plastklämman har mjukt gummi på insidan som gör att den har riktigt bra grepp samt repar eller skadar inte din utrustning. Armen är ca 28 cm lång och har nio länkar så att du enkelt kan förkorta och förlänga den utifrån dina behov samt böja den till nästan vilken form som helst. Du kan fästa vilken mikrofon eller vilket tillbehör som helst med 3/8"-gänga på stativet.
 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.