FlexiMount

Dinkum Systems FlexiMount

Artikelnummer: 1023496
570 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Dinkum Systems FlexiMount
Smidigt böjbart stativ med mikrofonfäste för snabb och enkel montering. Stativet är stabilt och lätt att fästa på exempelvis ett mixerbord, C-stand eller kanske ett trumset. Den starka plastklämman har mjukt gummi på insidan som gör att den har riktigt bra grepp samt repar eller skadar inte din utrustning. Armen är ca 28 cm lång och har nio länkar så att du enkelt kan förkorta och förlänga den utifrån dina behov samt böja den till nästan vilken form som helst. Du kan fästa vilken mikrofon eller vilket tillbehör som helst med 3/8"-gänga på stativet.
 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.