Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

15/1,7 ASPH Prime Lens till Micro 4/3

DJI 15/1,7 ASPH Prime Lens till Micro 4/3

Artikelnummer: 1021639
7 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

15/1,7 ASPH Prime Lens till Micro 4/3
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
8 118 SEK

DJI MFT 15 mm f/1,7 ASPH Prime Lens
Detta fasta vidvinkelobjektiv passar till Zenmuse X5 och andra objektiv med Micro 4/3-fattning. Objektivet består av 9 element i 7 grupper med tre asfäriska linser; du får maximal skärpa men samtidigt ett mycket kompakt objektiv.

Den största bländaren på f/1,7 ger bra bilder även i svagt ljus och gör det möjligt för dig att bestämma skärpedjup för att få vacker bokeh. När objektivet används med Zenmuse X5-serien kan du justera fokus och bländare via DJI GO app eller genom att använda DJI Focus wireless lens control system.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.