1550T Quick Release Propeller Mounting Plates

DJI 1550T Quick Release Propeller Mounting Plates

Artikelnummer: 1030559
124 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

1550T Quick Release Propeller Mounting Plates

DJI Inspire 2 Part 10

Monteringsplattor för DJI Inspire 2 Part 6 Quick Release Propeller. Optimerad för att minska  slitage mellan propeller och propeller monteringen och förlänger livslängden på dina propellrar

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.