Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Billaddarkit till Inspire 1 Part 71

DJI Billaddarkit till Inspire 1 Part 71

Artikelnummer: 1027358
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ladda Inspire 1-batterierna i bilen
Billaddaren har spännings- och överhettningsskydd som gör att laddningen automatiskt avbryts om ditt bilbatteri är för lågt samt när 12 V-uttaget överstiger en viss temperatur.

  • DC-ingång: Kompakt bil: 12,3-16 V; Stor bil: 25-30 V
  • DC-utgång: 26,1 V; 3,45 A; 90 W

Laddningstid

  • TB47 Intelligent Flight Batteri: cirka 1 timme och 40 min
  • TB48 Intelligent Flight Batteri: cirka 2 timmar
  • Fjärrkontroll: cirka 3 timmar och 20min
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.