Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Goggles Racing Edition

DJI Goggles Racing Edition

Artikelnummer: 1037512
6 399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

DJI Goggles för FPV-racing

DJI Racing Goggles är framtagna för Drone Racing och ger dig en First Person View video med hög hastighet, klarhet och stabilitet via 2.4GHz och 5,8 GHz dual-band teknik med fördröjningar ända ner till 50ms i upp till 7 km räckvidd. Egenskaper som 1280x960 HD med automatisk Frequency-Hopping Spread Spectrum (FHSS) överföring passar DJI Goggles RE till en mängd olika helikoptrar, flygplan och andra radiostyrda enheter.

Fördelar:

  • Flygkontroll
  • Gimbal-kontroll
  • Digital och analog signal
  • DJI Camera Module (ingår ej)

Flygkontroll

DJI Goggles RE använder såkallad Bottom-up processing, vilket innebär att en mottagarmodul inte är nödvändig. Genom att ansluta en tredjeparts kontroller till DJI Goggles RE kan du direkt kontrollera din drönare med en F3, F4, KISS, Naze eller annan kompatibel kontroller.

Gimbal-kontroll

Med Head Tracking Mode kan du eller en andra-pilot kontrollera kamerans gimbal bara genom att vända på huvudet.

Digital och analog signal

Utöver den digitala HD-signalen kan DJI Goggles RE även överföra analog signal via SMA-porten.

DJI Camera Module (ingår ej)

DJI Goggles RE är kompatibel med DJIs digitala OcuSync Camera som har en 1/3" sensor vilket ger en högre upplösning än de flesta analoga FPV-lösningar. Kameran använder sig även av en global slutare vilket kraftigt reducerar rolling-shutter effekten som lätt uppkommer av högfrekvensvibrationer. Med en bildvinkel på 148º och låg distortion får du en bred men fortfarande naturlig bild.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.