Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

laddare Hub till Inspire 1 Part 55

DJI laddare Hub till Inspire 1 Part 55

Artikelnummer: 1020592
1 100 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

DJI Laddarhub till Inspire 1
Smidig litet tillbehör till Inspire 1-laddare som gör att du kan ladda upp till fyra batterier. Laddningshubben väljer automatiskt att ladda det batteri som har mest kraft kvar, laddar det fullt och går sedan vidare till nästa batteri. Varje batteris status visas med hjälp av lysdioder.

Fungerar med:

  • DJI Laddare till Inspire 1 (100W)
  • DJI Laddare till Inspire 1 (180W)
  • DJI Batteri TB47
  • DJI Batteri TB48
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.