Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mavic 2 Part12 Powerbankadapter Till Batteri

DJI Mavic 2 Part12 Powerbankadapter Till Batteri

Artikelnummer: 1040776
290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

DJI Mavic 2 Part12 Powerbankadapter Till Mavic 2 Batteri

Powerbankadapter till DJI Batteri till Mavic 2, Part 2 som gör att  du kan använda de kraftfulla drönarbatterierna som en powerbank. Perfekt när du är ute på location och exempelvis behöver ladda fjärrkontrollen!

Fördelar

  • Använd dina DJI Mavic 2 batterier som powerbank

Levereras med

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.