Liten och kompakt drönare med extra tillbehör

DJI Mavic Air Fly More Combo Onyx Black

Artikelnummer: 1038253
 • Liten och kompakt drönare med extra tillbehör och batterier du behöver
 • Flyg säkert med Obstacle-avoidance sensorer med APAS
 • Filma i 4K eller FullHD 120p för att antingen skapa högupplöst film eller slowmo
 • Fota i 12 megapixlar och gör automatiska panoraman upp till 32 megapixlar
 • Mavic Air kan kontrolleras via handrörelser.
 • Gimbal som stabiliserar kameran i tre axlar vilket ger dig en stabil film
11 199 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Mavic Air Fly More Combo Onyx Black
Minneskort MicroSDXC Extreme Pro 128GB
Strobe Anti Colision Light 1PK
12 397 SEK
Mavic Air Fly More Combo Onyx Black
Filter DJI Mavic Air Cinema Series Vivid 3-pack
Aircraft sleeve till Mavic Pro Part 41
12 388 SEK

Ihopfällbar och portabel drönare som filmar i 4K

Dji Mavic Air är en kompakt drönare fullproppad med funktioner och finesser som är liten nog att få plats i din jackficka när den fälls ihop. Drönaren är alltid redo för nya äventyr och nya bildvinklar där enbart din fantasi och kreativitet sätter gränserna. Fly More Combo levereras med extra batterier och propellrar, laddhub, transportväska samt batteri till powerbankadapter.

Fördelar med Mavic Air:

 • Liten och kompakt
 • Obstacle-avoidance med APAS
 • 4K 30p och FullHD 120p
 • 12mp stillbilder i HDR
 • 32mp panoramabilder
 • 21 minuters flygtid
 • Treaxlig gimbal
 • Handrörelser, Active Track och nya Quick Shot modes

Liten och kompakt

Den kompakta och strömlinjeformade designen gör Mavic Air till den perfekta drönaren för resan.  Mavic Air går att fälla ihop precis som Mavic Pro men blir ännu mindre och kompaktare (ungefär halva storleken jämfört med Mavic Pro) när den är i transportläge. Du kan även skruva av styrspakarna på fjärrkontrollen och förvara dom i ett speciellt fack inne i kontrollen, vilket även gör fjärrkontrollen väldigt kompakt och utan utstickande delar. Även om Mavic Air är så liten klarar den av vindstyrkor upp till 8.8m per sekund.

Obstacle-avoidance med APAS

Med sensorer både framåt, bakåt och neråt så kan du köra Mavic Air utan risken att av misstag köra in i föremål. Totalt är Mavic Air utrustad med 7 stycken sensorer. Med hjälp av APAS, Advanced Pilot Assistance System så flyger Mavic Air automatiskt runt föremål istället för att bara stanna. Detta ger dig en bättre bildupplevelse och lättare manövrering. Tänk på att sensorerna är helt avstängda i sportmode och system för att undvika föremål är frånkopplat.

4K 30p och FullHD 120p

Kameran klara av att spela in 4K video (3840x2160) 30p för bästa möjliga skärpa. Du kan även använda FullHD (1920x1080) i 120p vilket gör det möjligt att spela upp filmen med 5x slowmotion när den spelas upp i 24p.

12mp stillbilder i HDR

Med HDR så får du mera dynamik i dina stillbilder och kameran är bättre på att fånga både ljusa och mörka partier i samma bild, perfekt när du har både himmel och mark i samma bild. Mavic Air kan fotografera i både JPEG och RAW(DNG) för dig som vill ha maximal möjlighet att efterbehandla bilderna.

32 Megapixels panoramabilder

Mavic Air kan ta 25 bilder som den sätter ihop på bara några sekunder och ger dig en sfärisk panoramabild med 32 megapixlars upplösning. Upples bäst med DJI Goggles (säljs separat.)

21 minuters flygtid

Även om Mavic Air är mindre och har ett mindre batteri än Mavic Pro är flygtiden ändå upp till 21 minuter. Om du vet med dig att du kommer flyga längre pass än så bör du ha ett par extra batterier med, något som ingår om du köper ”Mavic Air Fly More Combo”.

Treaxlig gimbal

Mavic Air har precis som Mavic Pro en gimbal som stabiliserar kameran i tre axlar vilket ger dig en stabil film även i höga hastigheter och speciellt när drönaren åker i sidled. En gimbal med 3 axlar hjälper dig även få stadiga stillbilder.

Handrörelser, Active Track och nya Quick Shot modes

Från DJI Spark ärver Mavic Air möjligheten att kontrolleras via handrörelser. Kameran analyserar dina gester och du kan säga åt Mavic Air att till exempel backa, komma närmare och ta bilder enbart genom att röra dina händer med rätt gester. Active Track kan nu spåra flera motiv samtidigt vilket gör funktionen mer flexibel och smidig att använda. Med Mavic Air introduceras även nya Quick Shot mode som Meteor (Drönaren åker rakt ner mot dig) och Boomerang (drönaren cirkulerar runt dig samtidigt som den backar och flyger in tillbaka).

Jämfört med Mavic Pro

Här är de huvudsakliga skillnaderna mellan Mavic Air och Mavic Pro

Video:

 • Air: 4K30p, 2.7K60p, FullHD 120p, 100Mbps
 • Pro: C4K24p. 4K30p, 2.7K30p, FullHD 96p, 60Mbps

Storlek och vikt:

 • Air: H49xW83xL168mm. Vikt: 430g
 • Pro: H83xW83xL198mm. Vikt: 734g utan gimbalskydd

Flygegenskaper:

 • Air: Max hastighet: 68 km/h. Max 21 minuter batteritid.
 • Pro: Max hastighet: 60 km/h. Max 30 minuter batteritid, högre vindtålighet.

Styrning:

 • Air: Max räckvidd: 4Km. Signal via Wifi, Gesture control
 • Pro: Max räckvidd: 7Km. Stabilare signal via radio.

Levereras med:

[TEXT1023174937]

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.