Mavic low-noice quick-release 8331 propellers

DJI Mavic low-noice quick-release 8331 propellers

Artikelnummer: 1037531
179 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Lågljudspropeller till Dji Mavic Platinum

8331 propellern har en modern aerodynamisk design vilket ger Mavic Pro serien en imponerande reducering av ljudnivån. Tillsammans med Mavic Pro Platinuim får du upp till 4dB (60%) lägre ljudnivå under start och landning samt att flygtiden ökar till 30 minuter. 8331 propellern fungerar även med Mavic Pro, men ger inte lika kraftig förbättring.

Fördelar:

  • Tystare flygning
  • Längre flytid

Kompatibel med:

OBS! Ej kompatibel med Mavic Propeller Cage.

Levereras med:

  • 2st 8331 propellrar
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.