Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ND8 filter till Phantom 4 Part 39

DJI ND8 filter till Phantom 4 Part 39

Artikelnummer: 1026839
229 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

DJI ND8 filter till Phantom 4
Detta ND8-filter är framtaget specifikt för DJI Phantom 3 Advanced / Professional. Filtret hjälper dig att minska mängden ljus som kommer in i sensorn vilket ger dig mer kontroll över kamerans bländare, exponeringstid och ISO. Filtret hjälper dig att undvika överexponerade bilder. ND8 reducerar ljusgenomsläppet till optiken med 3 ggr.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.