Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Osmo external battery extender (för Mavic-batteri)

DJI Osmo external battery extender (för Mavic-batteri)

Artikelnummer: 1037086
350 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Strömförsörj din Osmo med ett Mavic-batteri

Denna enhet låter dig använda ett Mavic-batteri för att strömförsörja din Osmo.

Osmo battery extender låter dig förlänga batteritiden på din Osmo genom att använda ett DJI Mavic-batteri eller Mavic-laddare och passar utmärkt om du vill använda din Osmo under längre perioder, som till exempel för en timelapse.

Levereras med:

  • Osmo External Batteri Extender
  • Batterilucka

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.