Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Laddningsväska för DJI Osmo Pocket

DJI Osmo Pocket Part 2 Charging Case

Artikelnummer: 1043902
  • Förvara och ladda din DJI Osmo Pocket direkt i väskan
  • Laddningsväskan rymmer även 2 microSD-, 4 ND-filter och 2 adaptrar
  • Kapacitet 1500mAh
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Laddningsväska för DJI Osmo Pocket

Laddningsväskan är smidig för dig som har en DJI Osmo Pocket. Du kan förvara och samtidigt ladda din DJI Osmo Pocket direkt i väskan. Laddningsväskan rymmer även dina tillbehör som två microSD-kort, fyra ND-filter och två smartphone-adaptrar.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.