Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Propeller cage till Mavic Pro Part 31

DJI Propeller cage till Mavic Pro Part 31

Artikelnummer: 1032696
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Propeller cage till Mavic Pro - Part 31

DJI Mavic Pro propeller cage - Part 31 ger ett ordentligt skydd från drönarens propellrar. Propeller Cage är framförallt designad för att skydda omgivningen, vilket gör att den lämpar sig bra vid flygning inomhus.

Tänk på:

Levereras med:

  • 4x Propeller Cage
  • 2x Securing Lock
  • 3x 2st 7728 Quick-release folding propeller Part 27

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.