Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Remote Controller för Ronin 2 Part 4

DJI Remote Controller för Ronin 2 Part 4

Artikelnummer: 1041472
4 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

DJI Remote Controller för Ronin 2 Part 4

Fjärrkontroll till DJI Ronin 2 med dedikerade hastighetsreglage kan användas för att enkelt justera fjärrkontrollens hastigheter för de enskilda axlarna på Ronin 2.
Fjärrkontrollen har dubbla frekvensband vid 2,4 och 5,8 GHz frekvens, vilket ger extra flexibilitet i miljöer med hög interferens. När en kompatibel kamera är korrekt ansluten till Ronin 2-systemet kan REC-knappen på fjärrkontrollen trigga kamerans start / stopp.

Levereras med

  • DJI Remote Controller för Ronin 2 Part 4
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.