Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ronin 2 Basic Combo

DJI Ronin 2 Basic Combo

Artikelnummer: 1040959
 • Klarar upp till 13,6kg kamerautrustning
 • Fungerar i många olika konfigurationer
 • Enkel att balansera och ställa in
 • Integrerade kablar och strömförsörjning för kamera och tillbehör
 • Pålitlig med dubbla redundanta hotswap batterier
57 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Ronin 2 Basic Combo
Batteri TB50 till Inspire 2 / Ronin 2 Part 05
Universal Mount för Ronin 2 Part 28
61 330 SEK
Ronin 2 Basic Combo
SDI Out Cable för Ronin 2 Part 22
Ronin2 Part 1 Power Hub
62 555 SEK

DJI Ronin 2 Basic Combo

Uppdaterad och förbättrad version av DJI's Ronin. Med kraftfullare motorer, snabbkoppling och helt ny fjärrkontroll tar Ronin 2 dig till nya nivåer med tyngre kameror, högre hastigheter och smidigare hantering än tidigare.

Fördelar:

 • Klarar upp till 13,6kg kamerautrustning
 • Fungerar i många olika konfigurationer
 • Enkel att balansera och ställa in
 • Integrerade kablar och strömförsörjning för kamera och tillbehör
 • Pålitlig med dubbla redundanta hotswap batterier

Kraftfull

Med ännu kraftigare motorer klarar Ronin 2 av att hantera utrustning upp till 13,6kg för att minimera begränsningen av vilken kamera som kan användas. De kraftfulla motorerna hjälper även till att motverka G-krafter och vinddrag när Ronin 2 används monterad på bilar eller i andra snabba och rörliga situationer.

Mångsidig

Ett avtagbart grepp låter dig växla mellan olika konfigurationer och Ronin 2 kan användas i många olika situationer. Både handhållen, som cable cam, i kran eller på bilar och andra fordon. Fötterna på greppet gör det också möjligt att ställa ner hela Ronin 2 när den inte används, så du slipper bära med dig stället bara för att ta en paus.

Enkel

Hanteringen och inställningar såsom balansering och montering av kameran hos Ronin 2 är designad för att vara så enkel och smidig som möjligt. Inställningsrattarna underlättar finjusteringen i balanseringen och kontrollpanelen med pekskärm låter dig komma åt övriga inställningar. Även hanteringen för transport och möjligheten att strömförsörja kameratillbehör har förenklats.

Integrerad

Kabeldragningen och kraftsystemet är helt inbyggt för att slippa sladdar och undvika krångel med flera olika strömkällor. Ronin 2 använder ett system med dubbla batterier med hot-swap för att undvika avbrott i arbetsflödet. Kameran, monitorer, recorders och tillbehör som DJI Focus kan strömförsörjas direkt ifrån Ronin 2's batterier, vilket gör att även kameran går att köra oavbrutet. 4 DC kontakter finns på basen, UART- och USB-anslutningar är placerade på bakre armen och SDI-Out, DC och P-tap finns placerade högt upp.

Pålitlig

Tack vare en stänkskyddad design och kolfiberkonstruktion kan du använda din Ronin 2 även om vädret eller miljön är lite opålitlig. De självuppvärmande batterierna gör att Ronin 2 klarar av kalla temperaturer, ner till -20ºc. De dubbla batterierna kan arbeta både simultant och individuellt, vilket ger dig en redundant batteridrift och hög driftpålitlighet. Även om ett av batterierna skulle lägga av så fortsätter Ronin 2 som vanligt på det andra batteriet. Den inbyggda GPS'en förser Ronin 2 med information om hastighet och acceleration, vilket är kritiskt för att kunna bibehålla kamerans placering och horisontella nivå även i höga hastigheter.

Utökad specifikation finner du på DJI's hemsida
DJI Ronin 2 Manual (PDF)

Levereras med:

 • Ronin 2 Gimbal
 • Grip
 • Dual TB50 Battery Mount
 • Camera Top Cross Bar
 • Camera Base Plate
 • USB Type-C Data Cable
 • Hex Tool
 • Skrews

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.