Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ronin2 Part 1 Power Hub

DJI Ronin2 Part 1 Power Hub

Artikelnummer: 1040707
4 850 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

DJI Ronin 2 Part 1 Power Hub

Ronin 2 Power Hub har 3 stycken ström/datakontakter till 14,4V. Dessa portar ger inte bara ström men kan även sända datatrafik. Power Hub ansluts till DJI Ronin 2 och dess portar hindrar anslutningar från att störa andra tillbehör, såsom exempelvis objektivkontrollsystem. När en kompatibel kamera är ansluten till RSS-porten på Power Hub genom egna styrkablar, kan kamerans start/stopp styras med Ronin 2s fjärrkontroll eller via Ronin 2-appen.

Levereras med

  • DJI Ronin2 Part 1 Power Hub
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.