Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SRW-60G till Ronin-MX

DJI SRW-60G till Ronin-MX

Artikelnummer: 1026969

SRW-60G är ett tillbehör för trådlös överföring med Ronin-MX drönaren M600 och Lightbridge 2 och fungerar på upp till ca 10 meters avstånd

3 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

DJI SRW-60G till Ronin-MX
SRW-60G är ett tillbehör för trådlös överföring med Ronin-MX, drönaren M600 och Lightbridge 2 och fungerar på upp till ca 10 meters avstånd. Detta innebär att du kan montera Ronin-MX på drönaren M600, flyga, filma och samtidigt se ditt material live, i HD via Lightbridge 2, utan HDMI-kabel.

Genom att använda olika typer av överföringskablar kan du även använda SRW-60G som en videosändare för andra ändamål än med Ronin-MX.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.