Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-33%

Zenmuse X5 Pro Part 1

DJI Zenmuse X5 Pro Part 1

Artikelnummer: 1021631
11 990 SEK17 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Zenmuse X5 Pro Part 1
Leica DG Summilux 15mm f/1,7 ASPH svart
15/1,7 ASPH Prime Lens till Micro 4/3
25 970 SEK31 775 SEK
Zenmuse X5 Pro Part 1
M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm f/2,0 silver
Zenmuse X5 balanseringsring till Olympus 17mm
19 064 SEK24 869 SEK

Filma med Micro 4/3 i luften
Zenmuse X5-serien ger dig en Micro 4/3-kamera för fotografering och filmning från luften. Upplev riktigt bra bildkvalitet tillsammans med en 3-axlad gimbal som stabiliserar dina bilder och filmer. Zenmuse X5 är designad för att arbeta med DJI Inspire 1. Kameran är utrustad med en kraftfull sensor som kan filma i 4K 30p och fånga stillbilder på 16 megapixlar. Du kan fästa objektiv till kameran som är anpassade för Micro 4/3.

I jämförelse med X3-kameran får du med X5 mycket mer detaljerade och klara bilder. Sensorn i X5 är hela åtta gånger större än den i X3.

Ta kontroll
Med Zenmuse X5 är det du som tar kontrollen. Du kan enkelt peka på skärmen på din mobila enhet för att tala om var du vill ha fokus. Dessutom kan du ändra inställningar som fokus, slutartid och bländare via appen DJI GO app.

OBS!
För att kunna fästa kameran till Inspire 1 krävs Vibration absorbing board till X5/X5R Part 2.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.