Adapter MicroDot till Sony Freedom WRT 805 / UWP

DPA Adapter MicroDot till Sony Freedom WRT 805 / UWP

Artikelnummer: 1020276
950 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Adapter för trådlösa system

Denna trådlösa adapter för mikrofoner har en koppling för DPA MicroDot till Mini-Jack (med tråd), och ger dig flexibla, enkla och prisvärda trådlösa system. Den kopplar samman d:fine-linan från headsetmikrofoner med d:street-linan från minimikrofoner, samt hela d:vote-serien med instrumentmikrofoner till Sony Freedom WRT 805-system. Serierna d:fine, d:street och d:vote fungerar med alla ledande trådlösa mikrofonlösningar från Lectrosonics, Sennheiser, Shure, Sony, Wisycom, Zaxcom och många fler. Istället för att byta mikrofon när dina behov förändras, byter du adapter - enkelt och kostnadseffektivt.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.