Mygga d:screet 4061 Slim Lo-Sens svart

DPA Mygga d:screet 4061 Slim Lo-Sens svart

Artikelnummer: 1026936
4 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Mygga d:screet 4061 Slim Lo-Sens svart
Adapter MicroDot till Sennheiser EW DAD6034
Concealer för d:screet 4060/4061 slim
5 485 SEK
Mygga d:screet 4061 Slim Lo-Sens svart
Adapter MicroDot till Sony Freedom WRT 805 / UWP
Knappnålsfäste för d:screet slim 5-pack
5 810 SEK

Smart och diskret myggmikrofon
d:screet 4061 Slim Lo-Sens är en diskret mygga med rundstrålande mikrofon som levererar utmärkt ljudkvalitet. Myggan är perfekt för alla situationer när du behöver en dold mikrofon men inte vill tumma på ljudkvaliteten. Mikrofonen är platt och kort med en kabel som löper vinkelrätt mot ljudupptagningen vilket ger en enkel och diskret montering. Mikrofonen levereras dessutom med ett avtagbart knappnålfäste som gör att den blir helt osynlig.

Tack vare ett smart adaptersystem fungerar d:screet 4061 Slim Lo-Sens med alla ledande trådlösa mikrofonsystem som bland annat Lectrosonics, Sennheiser, Shure, Sony, Wisycom och Zaxcom. Detta innebär också att du inte behöver byta ut myggan när det kommer nya trådlösa system.

Levereras med:

  • Mygga d:screet 4061 Slim Lo-Sens svart x1
  • Knappnålsfäste för d:screet slim x1

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.