Mygga d:screet 4071 Svart

DPA Mygga d:screet 4071 Svart

Artikelnummer: 317528
5 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
DPA Miniatyrmikrofon 4071 svart
Mygga från DPA som är tålig mot fukt, höga temperaturväxlingar och luftfuktighet. Mikrofonen tar inte upp frekvenser under 100 Hz vilket eleminerar behovet av att använda low-cut vid inspelningen. Den har även en inbyggd "boost" funktion som förstärker frekvenserna som används när man uttalar konsonanter.

Ansluts till XLR eller trådlös sändare med olika adaptrar som köpa till separat. Behöver fantomspänning på +48 volt eller via trådlös sändare för att fungera.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.