Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Balans-korrigeringsplatta

DracoSystem Balans-korrigeringsplatta

Artikelnummer: 312904
595 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Balans-korrigeringsplatta som låter dig flytta stativmonteringshålet för att uppnå balans.

Tyvärr placerar inte alla tillverkare av videokameror och stillbildskameror (som även filmar video) stativmonteringshålet centererat för balans på kameran. Med Balance Correction Plate kan du enkelt flytta positionen för att uppnå balans.

Kan även användas t. ex på kranar etc även för stillbildskameror (som filmar HD video) där stativmonteringshålet sitter placerat så det inte passar på monteringsplattan med kamerans standardplacering. T. ex på Canon 5D/7D.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.