Headset UltraLITE double ear

Eartec Headset UltraLITE double ear

Artikelnummer: 1031431
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

UltraLITE kommunkationsheadset-kit

Upp till 4 personer kan kommunicera direkt med varandra med hjälp av EARTEC UltraLITE, utan behov av någon central station.

Fördelar:

  • "Allt-i-ett" lösning, inget behov av några sladdar eller sändare
  • Fungerar både på höger och vänster öra
  • DECT-Teknologi
  • Lithium Polymer batterier
  • Ingen licens behövs

Enbart headset

Allt är inbyggt i headsetet, så du behöver ingen sändare på bältet eller sladdar som trasslar. Kommunikationen sker simulant, precis som vid ett telefonsamtal. Mikrofonen går att vända, så att headsetet fungerar på både höger och vänster öra. Mikrofonen stängs av när du fäller upp mikrofonen.

DECT-Teknologi

Direct Enhanced Cordless Telecommunications ger ca 400m räckvidd i öppen terräng med upp till 4 användare och ingen FCC licens krävs. Batteritiden är ca 6 timmar.

Mer information och instruktioner finns här

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.