Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

3 Cinema, Standard arm

Easyrig 3 Cinema, Standard arm

Artikelnummer: 1028135
26 245 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Easyrig avlastar axlarna och ryggen

Easyrig Cinema 3 ger dig stabila kamerarörelser samtidigt som du avlastar dina axlar och rygg. Med västen och midjebältet fördelas vikten från kamerariggen på din överkropp och höft vilket gör att du kan arbeta länge utan att få ont i axlar och rygg.

Cinema 3 är utvecklad för att främst användas tillsammans med större filmkameror. Den klarar en vikt på upp till 25 kg i steg om cirka 4 kg. Det är därför viktigt att meddela vilket viktomfång och storlek på midjebälte ni önskar vid beställning. Easyrig har sin tillverkning i Sverige vilket säkerställer att dom är robusta och tillförlitliga även vid krävande produktioner.

Midjebältet finns i tre olika storlekar:

  • Small XS - S, 70 cm till 80 cm
  • Medium M - XL, 80 cm till 130 cm
  • Large XL - XXXXL, 100 cm till 150 cm

Levereras med:

  • Upphängningsarm
  • Låsbart kamerafäste
  • Midjebälte
  • Manual
  • Transportväska
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.