Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

5 Vario med Cinema väst, förlängd övre arm +130

Easyrig 5 Vario med Cinema väst, förlängd övre arm +130

Artikelnummer: 1025591
34 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Avlastning och stabilitet för dig och din videokamera

Easyrig Vario 5 är en bra rigg för dig som jobbar med olika typer av videokameror. Motståndet i upphängningsbandet styr du själv och ger dig större möjlighet till variation.

Västen och förlängningsarmen ökar din flexibilitet ännu mer.

  • Justerbart viktområde 5-17 kg.
  • Förlängningsarm 130 cm för en högre placering
  • Stabil väst med avlastning på höfterna

Riggen gör att du orkar jobba under längre perioder och upphängningsbandet gör att du enkelt kan variera mellan olika kameror du arbetar med. Via ett vred på ryggen spänner eller släpper du på upphängningsvikten.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.