Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-39%

Fotopapper rulle CertProof 6225XF semimatt

Efi Fotopapper rulle CertProof 6225XF semimatt

Artikelnummer: 1023743
  • PE-beläggning för offset och djuptryck
  • Bred färgskala
  • Kompatibelt med proofing enligt ISO 12647-7
1 090 SEK1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Efi CertProof 6225XF semimatt
Universellt mikroporöst papper med PE-beläggning för offset och djuptryck. Pappret har nästan inga optiska vitmedel vilket minimerar metamerism och minskar mätfel i profileringsprocessen samt har en mycket bred färgskala vilket gör att det fungerar utmärkt till spotfärgkorrigering. Det uppfyller branschens strängaste kvalitets- och konsistenskrav och är kompatibelt med proofing enligt  ISO 12647-7.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.