Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Digital gråkort

Electra Digital gråkort

Artikelnummer: 317583
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Electra Digitalt gråkort
Ett praktiskt hopfällbart "digitalt" gråkort i fickformat (11x7 cm) för färg- och vitbalans. Förutom att användas som gråkort (med både svart- och vit-punkt för kontrastmätning) är detta en "neutral-referens" att antingen ha med i ett hörn av bilden eller separat avfotograferad (vid samma tillfälle, ljus o.s.v.).

Vid efterbehandling i t.ex. Photoshop är det bara att använda "pipetten" så kan man justera såväl kontrast som vitbalans. Även vid traditionell kopiering (såväl svart/vitt som färg) är det mycket underlättande att ha en neutral referens att utgå ifrån.

Levereras med:
Ram och fodral
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.