Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Digital gråkort med colorguide

Electra Digital gråkort med colorguide

Artikelnummer: 317582
579 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar
Electra digitalt gråkort med colorguide
Hopfällbart "digitalt" gråkort (med Colorguide) för färg- och vitbalans. Förutom att användas som gråkort (med både svart- och vit-punkt för kontrastmätning) är detta en "neutral-referens" att antingen ha med i ett hörn av bilden eller separat avfotograferad (vid samma tillfälle, ljus o.s.v.). Gråkortet har även "skärpetest" och skalor i både cm- och tum.

På ena sidan av uppslaget så finns det en Colorguide (färgkarta), som t.ex kan användas för att kolla brusnivån (digitala kameror) eller som färgreferens. Färgkartan innehålller färgerna för CMY och RGB, samt svart- och vitpunkt referens.

När gråkortet är ihopfällt så är gråkortet väl skyddad mot yttre påverkan. Magnetlåset ser till att det inte öppnar sig av misstag. Det följer även med ett fodral, som man kan förvara gråkortet i.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.