Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fotobord "10"

Electra Fotobord "10"

Artikelnummer: 305491
5 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Electra fotobord "10" är ett mycket stort, golvstående fotobord för professionellt bruk. Ett sådant här rejält, stabilt och mångsidigt fotobord är en oftast förutsättning för seriöst studioarbete. Fotobordet gör det möjligt att ljussätta motivet från vilket håll som helst, även underifrån eller bakifrån. Opalskivan är dessutom optimal som bakgrund, eftersom den kan ljussättas så att den blir helt upplyst (vit eller "osynlig"), avtonad, bakgrundsbelyst eller underbelyst.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.