Batteri med laddare till Quadra

Elinchrom Batteri med laddare till Quadra

Artikelnummer: 1012433
1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar
Set med multi-volt laddare och blybatteri till alla versioner av Elinchrom Quadra. Batteriet är robust och fungerar väldigt bra i alla väder - varma som kalla. Räcker till ca 150 blixtar på full effekt och har en uppladdningstid på ca 2 timmar. Lång livslängd.

Levereras med
Batteri, Laddare EL-19284, extra säkring.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.