Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batteriaggregat ELB 1200 med batteri

Elinchrom Batteriaggregat ELB 1200 med batteri

Artikelnummer: 1033429
24 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Elinchrom ELB 1200 studioblixt med batteri

Elinchrom ELB 1200 är ett kraftfullt och vädertätat batteriaggregat. Komplettera med Elinchrom Pro, Hi-Sync eller Action-huvud efter vad som passar dina behov.

Fördelar:

  • Batteridriven och vädertålig
  • Enkel men kraftfull
  • Elinchrom Skyport
  • Tre olika huvuden ger hög flexibilitet

Batteridriven och vädertålig

Elinchrom ELB 1200 är en kraftfull batteridiven studioblixt som erbjuder unik portabilitet och imponerande vädertålighet vilket gör ELB 1200 till det perfekta valet för äventyrs- och actionfotografer i alla klimat.

Enkel men kraftfull

Designen är utformade för enkel och intiutiv hantering med väl tilltagna reglage samt stor OLED display som tydligt visar inställda värden och funktioner. Förutom explosiv styrka och snabb uppladdning har ELB 1200 en rad kreativa funktioner som ger fotografen möjligheter till kreativa lösningar.

Elinchrom Skyport

Den senaste generationen av Skyport innebär utökad räckvidd och de avancerade Skyport sändarna ger fotografen full kontroll direkt från kameraposition.
Med Skyport Plus HS (säljs separat) kan du använda Hi-Sync (med Hi-Sync huvud) och sändaren har en display som visar blixtarnas inställning. Givetvis kan du använda Skyport transmitter plus (säljs separat) eller en vanlig 3,5mm synk-kabel (ingår)

Tre olika huvuden

Med tre olika blixthuvuden kan ELB 1200 helt anpassas efter fotografens krav och det kraftfulla LED inställningsljuset med CRI 92 kan med fördel användas till filmfotografering m.m. Oavsett val av blixthuvud ger ELB 1200 alltid full kontroll över färgspektrat tack vare "Full Flash Curve Technology". Elinchrom ELB 1200 ger dig som fotograf unika möjligheter att helt anpassa blixten efter dina önskemål.

  • Med Action-Head kan du frysa snabba rörelser med extremt snabba brinntider. Ned till 1/8850 sek vid uteffekt 172Ws!
  • Välj Hi Sync-Head för att kunna jobba med slutartider ned till 1/8000 sek! Ger dig möjlighet att balansera solljus med blixtljus samt fritt välja kombination av slutartid och bländare.
  • Pro-Head ger dig allround egenskaper samt tålighet att arbeta mycket långa arbetspass i högt tempo.

[TEXT1022770067]

Levereras med:

OBS. Trådlös Skyportsändare ingår ej!

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.