Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Belysningsstativ Air HD luftdämpat svart

Elinchrom Belysningsstativ Air HD luftdämpat svart

Artikelnummer: 1034861
1 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Elinchrom Stativ Air HD 124-385cm

Kraftigt belysningsstativ som klarar belastning upp till 11 kg och justerbar höjd från 124 cm till 385 cm

Fördelar:

  • Robust konstruktion med låg vikt
  • Luftdämpad mittpelare
  • Maxhöjd 385 cm

Mittpelaren har tre udrag med luftdämpning vilket skyddar mot att blixten får en smäll vid alltför häftig sänkning av höjden. Önskad höjd låses fast med ett vred. Elinchrom Stativ Air HD väger endast 2,57 kg och är anpassad för tyngre blixtutrustning med vikt upp till max 11 kg. Elinchrom Stativ Air HD kan justeras i höjd från 124 cm till imponerande 385 cm.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.