Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixtgenerator Digital RX2400

Elinchrom Blixtgenerator Digital RX2400

Artikelnummer: 313723
19 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Elinchrom Digital 2400 RX är ett mycket kompakt och kraftfullt blixtaggregat med hög prestanda till ett myckat attraktivt pris. Mycket snabb uppladdningstid, kort brinntid och stabil laddning blixt efter blixt kännetecknar Digital RX. Effektregleringen sker i 1/10 steg över hela 6 bländarsteg, 1/1 ned till 1/32 (2400 - 75 Ws), fördelat på två lamputtag.

För dig som arbetar långa pass i studio, med hög blixtfrekvens, är blixtgeneratorn ett givet val. När blixthuvudet är separerat från generator blir kylningen extra effektiv, livslängden lång och blixutrustningen kan enkelt anpassas efter arbetsuppgiften tack vare ett brett och varierat utbud av blixthuvuden.
Med fjärrstyrningen Elinchrom Skyport RX kan blixten, inte bara utlösas från upp till 100 meters avstånd, utan även uteffekt och inställningsljus kan regleras från kameramodulen och möjlighet finns att lagra samt styra blixten/blixtarna från dator.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.