Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Filterhållare 18 cm rund

Elinchrom Filterhållare 18 cm rund

Artikelnummer: 300494
149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Elinchrom Filterhållare 18 cm rund
Passar 18 cm reflektorn och till Ranger Quadra reflektor 18 cm (EL-26056).

Till den här filterhållaren kan man använda Elinchrom Färgade filter 21 cm (EL-26243) som klipps till så att de passar den här filterhållaren. Det går även att använda andra typer av belysningsfilter.


@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.