Kompaktaggregat D-Lite RX ONE

Elinchrom Kompaktaggregat D-Lite RX ONE

Artikelnummer: 1000366
  • D-Lite RX ONE levererar ungefär dubbelt så mycket ljus jämfört med kraftfulla systemkamerablixtar
  • D-Lite RX ONE kan användas tillsammans med vanliga kamerablixtar med hjälp av slavfunktionen Eye-Cell
  • D-Lite RX ONE har trådlös styrning av triggning och reglering av uteffekten
  • Uppladdningstiden mellan blixtar är endast 0.44 - 1.5 sek
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

D-Lite RX ONE är den enklaste studioblixten som Elinchrom erbjuder. Men låt dig inte luras av det låga priset och kompakta storleken. D-Lite RX ONE har funktioner och prestanda som normalt endast återfinns på betydligt dyrare modeller.
Köps i set eller styckvis och kan enkelt användas tillsammans med vanliga kamerablixtar, typ speedlight, tack vare den smarta slavfunktionen Eye-Cell.

D-Lite RX ONE levererar ungefär dubbelt så mycket ljus jämfört med kraftfulla systemkamerablixtar. Uteffekten kan regleras över 5 bländarsteg med 1/10 precision och uppladdningstiden mellan blixtar är endast 0.44 - 1.5 sek. Det reglerbara inställningsljuset, som visar blixtens ljusbild, åskådligör ljussättningen innan exponering.

D-Lite RX ONE kan användas tillsammans med vanliga kamerablixtar med hjälp av slavfunktionen Eye-Cell som "läser av" hur kamerablixten arbetar. Denna kombination kräver att kamerablixten är ställd i manuellt läge (ej TTL).

D-Lite RX ONE har trådlös styrning av triggning och reglering av uteffekten. Med Skyport Transmitter Speed i kamerans tillbehörssko kan blixten utlösas och styras på avstånd upp till 60 meter inomhus. Dessutom kan blixtens funktionener styras från iPhone / iPad / iPod Touch med tillbehöret Skyport WiFi eller från dator med Skyport USB transceiver. Programvaran för PC och Mac finns gratis för nedladdning och ger D-Lite RX ONE fler avancerade funktioner och gör det enkelt att spara ljusinställningar i virtuella studios m.m.

Levereras med:

  • D-Lite RX ONE (EL-20485)
  • Skyddskåpa (EL-26124)
  • Nätkabel (ER-11054)
  • Synk kabel 5 m (EL-11088)
  • Blixtrör (EL-24009)
  • Inställningslampa 100W / 196V (EL-23002)

OBS!
Levereras utan reflektor.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.