Kompaktaggregat D-Lite RX ONE

Elinchrom Kompaktaggregat D-Lite RX ONE

Artikelnummer: 1000366
  • D-Lite RX ONE levererar ungefär dubbelt så mycket ljus jämfört med kraftfulla systemkamerablixtar
  • D-Lite RX ONE kan användas tillsammans med vanliga kamerablixtar med hjälp av slavfunktionen Eye-Cell
  • D-Lite RX ONE har trådlös styrning av triggning och reglering av uteffekten
  • Uppladdningstiden mellan blixtar är endast 0.44 - 1.5 sek
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

D-Lite RX ONE är den enklaste studioblixten som Elinchrom erbjuder. Men låt dig inte luras av det låga priset och kompakta storleken. D-Lite RX ONE har funktioner och prestanda som normalt endast återfinns på betydligt dyrare modeller.
Köps i set eller styckvis och kan enkelt användas tillsammans med vanliga kamerablixtar, typ speedlight, tack vare den smarta slavfunktionen Eye-Cell.

D-Lite RX ONE levererar ungefär dubbelt så mycket ljus jämfört med kraftfulla systemkamerablixtar. Uteffekten kan regleras över 5 bländarsteg med 1/10 precision och uppladdningstiden mellan blixtar är endast 0.44 - 1.5 sek. Det reglerbara inställningsljuset, som visar blixtens ljusbild, åskådligör ljussättningen innan exponering.

D-Lite RX ONE kan användas tillsammans med vanliga kamerablixtar med hjälp av slavfunktionen Eye-Cell som "läser av" hur kamerablixten arbetar. Denna kombination kräver att kamerablixten är ställd i manuellt läge (ej TTL).

D-Lite RX ONE har trådlös styrning av triggning och reglering av uteffekten. Med Skyport Transmitter Speed i kamerans tillbehörssko kan blixten utlösas och styras på avstånd upp till 60 meter inomhus. Dessutom kan blixtens funktionener styras från iPhone / iPad / iPod Touch med tillbehöret Skyport WiFi eller från dator med Skyport USB transceiver. Programvaran för PC och Mac finns gratis för nedladdning och ger D-Lite RX ONE fler avancerade funktioner och gör det enkelt att spara ljusinställningar i virtuella studios m.m.

Levereras med:

  • D-Lite RX ONE (EL-20485)
  • Skyddskåpa (EL-26124)
  • Nätkabel (ER-11054)
  • Synk kabel 5 m (EL-11088)
  • Blixtrör (EL-24009)
  • Inställningslampa 100W / 196V (EL-23002)

OBS!
Levereras utan reflektor.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.