Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lamphuvud Quadra Action Head

Elinchrom Lamphuvud Quadra Action Head

Artikelnummer: 1018205
  • Lamphuvud med LED-inställningsljus
  • Inställningsljuset kommer från en LED-lampa som i ljusstyrka motsvarar 50 W halogen.
  • Litet, kompakt och väger endast 250 gram.
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Portabelt lamphuvud till ELB 400
Lamphuvud Quadra Action Head till ELB 400 har perfekt brinntid (1/5700 vid 140Ws) för att ge knivskarpa bilder vid sport- och actionfotografering. Lamphuvudet passar utmärkt för dig som arbetar i miljöer där ljuskällan ska placeras ute i terräcken då det är litet, kompakt och väger endast 250 gram.

Inställningsljuset kommer från en LED-lampa som i ljusstyrka motsvarar 50W halogen och färgtemperatur liknande dagsljus.

Levereras med:

  • Quadra Action Lamphuvud med LED-inställningsljus
  • Blixtrör
  • Kabel 2,5 m
  • Standardreflektor
  • Quadra Diffuserande Skyddslock
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.