Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lamphuvud Twin X4

Elinchrom Lamphuvud Twin X4

Artikelnummer: 309962
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Twin X4 klarar effekter upp till 4800 Ws. Lamhuvud med två kablar anslutna så att det är möjligt att använda båda uttagen på en generator eller ansluta två generatorer. Om Twin X 4 t.ex. kopplas till två Ranger batteriaggregat på 1100Ws vardera så har du ett lamphuvud med 2200Ws uteffekt.

En annan fördel med dubbla anslutnings-kablar är att laddningstiden och brinntiden förkortas. Twin X 4 är konstruerat för att användas med softboxar eller som reflekterande ljus.
Att tänka på är att det U-formade blixtröret ger ett något ojämt ljus när den används med blanka reflektorer.

Obs! Reflektorn EL-26143 på bilden säljs separat.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.