Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Optisk zoomspot 18°- 36°

Elinchrom Optisk zoomspot 18°- 36°

Artikelnummer: 1039481
15 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Elinchrom Optisk Zoomspot 18° - 36° grader

Ljusformaren för dig som vill kontrollera och styra ljuset. Med de integrerade maskningsskivorna går det justera hur ljuset ska projiceras i bilden.

Fördelar

  • Passar med Elinchroms standardbajonett
  • Skapa projektioner/mönster enkelt med 4 integrerade maskeringsskivor
  • Spridningsvinkel på 18° - 36°

Levereras med

  • Elinchrom Optisk Zoomspot 18° - 36° grader

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.