Reflektor 18 cm / 60° inkl Raster Set

Elinchrom Reflektor 18 cm / 60° inkl Raster Set

Artikelnummer: 309950
2 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Set med Reflektor, 3 st Raster 12°,20°,30° och Filterhållare. Raster ger skarpare skuggor och begränsar ljusspridningen. Med filterhållaren kan gelatinfilter enkelt fästas på reflektorn.

Levereras med:
Reflektor 18 cm 60°, raster 30°, raster 20°,
raster 12°, filterhållare

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.