Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ScanLite zoom halogen set

Elinchrom ScanLite zoom halogen set

Artikelnummer: 1013883
9 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Halogen-set med många möjligheter
Detta halogen-set från Elinchrom är ett perfekt val för dig som sysslar med enklare fotografering eller filminspelning. I setet får du två Scanlite Zoom-huvuden med två halogenlampor på 300 W samt två 650 W så att ljusstyrkan kan anpassas efter användningsområde. De medföljande 16 cm vidvinkelreflektorerna ger en mycket jämn ljusbild vid direkt ljussättning. Dessa fungerar även utmärkt i kombination med paraplyer från Elinchrom. Lamphuvudet är utrustat med en transparent glaskupol.

Du får all utrustning i en praktisk och skyddande väska med flyttbara innerväggar för att du ska kunna anpassa väskan efter den utrustning som du vill ha med vid fotografering och filminspelning. Dessutom finns det extra fickor i väskan för dina mindre tillbehör.

ScanLite Zoom är kompakt och robust designad, utrustad med ett kraftigt handtag med gummigrepp. Zoom-funktionen gör det möjligt att variera ljusbilden från vidvinkel till hotspot med reflektorerna. Bajonetten är densamma som på Elinchroms studioblixtar.

Fördelar:
  • Ljusvinkeln kan ändras från 20° till 50°
  • Centrerat paraplyfäste (7 mm)
  • Intelligent fläktkylning som justeras automatiskt beroende på temperaturen

Levereras med:
  • 2 st ScanLite lamphuvuden
  • 2 st nätkablar
  • 2 st halogenlampor, 300 W
  • 2 st halogenlampor, 650 W
  • 2 st transparenta glaskupoler
  • 2 st reflektorer, 16 cm
  • Elinchrom väska, Pro Tec Bag Poly

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.