Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Softbox Litemotiv Indirect Octa 190 cm

Elinchrom Softbox Litemotiv Indirect Octa 190 cm

Artikelnummer: 1020132
13 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Softbox Litemotiv Indirect Octa 190 cm
Monteringsring till Quadra MK-II till
Skyport USB Speed MK-II
15 429 SEK

Värmetålig och robust softbox
Denna softbox från Elinchrom har en frontduk på drygt 2,8 kvadratmeter och ger ett mycket jämnt ljus över hela ytan tack vare en omvänd montering av blixten inuti soxftboxen. Den omgjorda reflexduken ger ökad ljusstyrka jämfört med tidigare modeller av Indirect Octa. Den stora diffusorytan i kombination med en grund konstruktion och omvänd placering av ljuskällan inuti softboxen ger en oefterhärmlig ljusbild.

Litemotiv Indirect Octa ger en jämn ljusbild över ett vidsträckt område, perfekt  vid barnfotografering, familjeporträtt med mera. Motivet kan röra sig över en relativt stor yta utan att exponeringen och karaktären i ljusbilden förändras.

Materialet i Litemotiv Octa tål hög värme, halogenlampor med styrka upp till 650W kan användas i softboxen. Både tyg och mekanisk konstruktion är mycket robust.

Levereras med:

  • Reflexduk EL-26736
  • Yttre diffusorduk EL-26706
  • Inre diffusorduk (monterad i botten) EL-26754
  • Väska EL-33221

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.